Topics not being marked read.

News, updates and suggestions relating to ptl.org

Moderators: jacob, Mattmon

User avatar
ansible
Moderator
Posts: 1761
Joined: Mon Sep 10, 2007 9:10 am

Topics not being marked read.

Postby ansible » Thu Jan 28, 2010 4:18 pm

So recently, after I read a topic in a forum, it still shows the New Post icon when I browse back to the board. Could there be any reason for this to start happening to me? Or is it my own fault and I need to fix it?

Plz halp. Thx.
when I was a boy
everything was right

User avatar
meandthesea
Posts: 8994
Joined: Fri Nov 12, 2004 3:25 pm

Postby meandthesea » Thu Jan 28, 2010 4:19 pm

Jesus Christ.

User avatar
ansible
Moderator
Posts: 1761
Joined: Mon Sep 10, 2007 9:10 am

Postby ansible » Thu Jan 28, 2010 4:29 pm

I imagine all these pesky problems would go away if I were in charge.
when I was a boy
everything was right

Mattmon
Site Admin
Posts: 7266
Joined: Wed Oct 16, 2002 2:25 pm

Postby Mattmon » Thu Jan 28, 2010 4:45 pm

Once in awhile that will happen. Nothing can really be done to fix it. I honestly think it is a browser issue.
Reason cannot help you if you don't shut up!

User avatar
meandthesea
Posts: 8994
Joined: Fri Nov 12, 2004 3:25 pm

Postby meandthesea » Thu Jan 28, 2010 5:09 pm

Have you tried "mark all topics read?"

User avatar
Parmpin
Posts: 2367
Joined: Thu Apr 24, 2003 5:39 pm
Location: Texas

Postby Parmpin » Thu Jan 28, 2010 6:02 pm

Shut up, ansible...

User avatar
ansible
Moderator
Posts: 1761
Joined: Mon Sep 10, 2007 9:10 am

Postby ansible » Fri Feb 19, 2010 10:09 pm

I hacked my browser and now everything's fine.
when I was a boy
everything was right


Return to “pedrothelion.org”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest